AKVAKULTURA

Mrjestilište Vitunj - uzgoj potočne, dunavske i kalifornijske pastrve!

UREĐENJE KRAJOLIKA

Usluge i projekti vezani za uređenje okoliša i svih zelenih površina!

IZRADA WEB STRANICA

Potrebna Vam je nova web stranica ili redizajn stare? Obratite nam se s povjerenjem!

Kontaktirajte nas

SMART

poslovno savjetovanje

izrada web stranica

marketing i promidžba

usluge čišćenja

uređenje krajolika


098 956 9347

info@smart-og.hr

Usluge čišćenja

Uredan stambeni i poslovni prostor koji odiše čistoćom i higijenom jedan je od vrlo bitnih životnih i poslovnih standarda. Iako mnoga poduzeća koriste uslugu čišćenja prostora, u konačnici nisu svi rezultati zadovoljavajući.

Poslovni prostor ogledalo je poduzeća, u njemu se boravi puno vremena i zato je važno da bude temeljito očišćen, bez štetnih alergena i ugodan za dugotrajni boravak.

Zašto je neophodno angažirati profesionalce:

 

  1. Sigurno i zdravo radno okruženje

Boravak u čistom prostoru, bez prašine, bitan je preduvjet za sigurniji i zdraviji radni prostor. Zaposlenici provode mnogo vremena na poslu, u zatvorenom prostoru. Zato je važno radni prostor učiniti zdravim, sigurnim i higijenskim, naročito u svjetlu pandemije Covid-19 virusa. Posao čišćenja prepustite stručnjacima, koji u svojem poslu koriste vrhunske i testirane proizvode.

Osim redovitog održavanja i čišćenja prostora, važno je uklanjati tzv. duboku prašinu i alergene, naročito s teško dostupnih mjesta, presvlaka namještaja ili tepiha. Profesionalni servis za čišćenje koristi napredne tehnike rada i kvalitetna sredstva za čišćenje.

 

  1. Profesionalni izgled poslovnog prostora

Svi znamo da je prvi dojam jako važan, naročito u poslu. Kad uđete u prostor koji nije uredan, gdje se nalazi vidljiva prašina, razbacani predmeti ili zamrljani tepisi, podsvjesno se stječe dojam da se i osnovni posao ne radi kako treba.

Čist prostor, osvježavajući miris i uredno poslagani predmeti u uredu, pozitivno utječu na klijente i posjetitelje vašeg poduzeća i tako povećavaju njihovo povjerenje. Zato ovaj segment treba prepustiti stručnjacima servisa za čišćenje, koji u svojem radu koriste suvremene i učinkovite metode.

 

  1. Dugoročna financijska ušteda

Redovito i kontinuirano čišćenje poslovnih prostora ostvaruje financijske uštede jer se takvim pristupom produžuje životni vijek uredskog namještaja i izbjegavaju „kampanjska“ čišćenja koja su često vrlo skupa i sveobuhvatna. Uštede koje ostvarite redovitim i profesionalnim čišćenjem možete preusmjeriti za druge poslovne potrebe.

 

  1. Povećana produktivnost rada

Učinkovitost i radni elan djelatnika puno su veći kada rade u čistom i urednom prostoru. Na ovaj način stvara se ugodna i  poticajna radna atmosfera, ali se osigurava i bolja koncentracija na poslu. Posredno se podiže produktivnost, a to je svakako dobrodošlo za vaše poslovanje.

 

  1. Ušteda vremena

Profesionalni servis za čišćenje optimizirano koristi vrijeme za čišćenje, a posao se završava u dogovorenom vremenu. Naravno da nisu svi servisi isti, tako da je vrlo važno odabrati onaj koji ima najbolji omjer uloženog i dobivenog, u smislu cijene, kvalitete i poštivanja vremenskih rokova.

Ne znate od kuda početi? Tražite savjet ili uslugu? Želite unaprijediti poslovanje?

Još se danas javite i dogovorite sastanak!